Over ons

MET RIJSCHOOL KOOS BOS DE WEG OP

Bij Rijschool Koos Bos krijg je les in een Audi A3 Sportback S-line, een auto die comfortabel en zuinig is en dus milieuvriendelijk.
Ook is de mogelijkheid om in een automaat les te krijgen en dit is elektrische uitvoering en wel de Volkswagen ID3. Hiermee rij je dan ook CO2 neutraal.

Je rijbewijs halen is een belangrijke investering voor de rest van je leven. Vaak heb je er zelf lang voor gespaard of je ouders die de rijopleiding betalen of een gedeelte daarvan. Rijschool Koos Bos begrijpt als geen ander hoe belangrijk de keuze van de juiste rijschool is. Betrouwbaarheid, vakbekwaamheid, flexibiliteit en natuurlijk ook de prijs zullen voor een belangrijk deel je uiteindelijke keuze bepalen. Rijschool Koos Bos in Almelo, als ook Bornerbroek Wierden Vriezenveen Albergen Geesteren, biedt jou een heleboel mogelijkheden om de lessen te plannen. Denk bijvoorbeeld aan de zomervakantie na het behalen van je examen. Je hebt dan veel tijd waardoor je in een kortere periode je rijbewijs kunt halen. In samenspraak bepalen we hoe je je lessen wilt indelen: 1x per week, 2x per week.